Gas, water, sanitair

Gas

Wij verzorgen het aanleggen en uitbreiden van gasinstallaties. Dit doen wij voor centrale verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, keukenaansluitingen, centrale en lokale verwarmingen.

Water

Op het gebied van uw waterleidinginstallatie helpt installatiebedrijf Knoppers u graag verder. U kunt er van uit gaan dat wij een deskundig advies geven over uw gewenste installatie.

Sanitair

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen. Wilt u nu de hele badkamer vernieuwen of is het vervangen van het bestaande sanitair voldoende?
Hierbij geven wij het juiste advies, we bespreken alle mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Centrale verwarming

De juiste temperatuur is belangrijk voor prettig wonen en werken. Dit begint met een goede ketel – hiervoor geven wij het juiste advies. Niet alleen om uw woning warmte te geven maar ook het water wordt verwarmd door de ketel. Daarom is het van belang dat de ketel is afgestemd op uw woonsituatie.

Daarnaast kunt u ook voor het onderhoud van uw CV ketel bij ons terecht. Naast centrale verwarming gaan steeds meer mensen over op vloerverwarming.
Ook op het gebied van vloerverwarming geven wij een passend advies. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor het infrezen van vloerverwarming in cementdekvloeren.

Dak en zinkwerk

Een dak boven u hoofd is erg belangrijk, het beschermt uw woning tegen weersinvloeden. Daarom geven wij u graag het advies over de juiste dakbedekking, isolatie, afwerking en waterafvoer. Daarnaast helpen we u ook graag bij het onderhoud van uw dak, we inspecteren het dak en repareren beschadigingen die als gevolg lekkages kunnen veroorzaken.

Riolering

Het aanleggen van de riolering, het verleggen van afvoeren en ze aan te sluiten op het riool is iets waar Installatiebedrijf Knoppers u bij kan helpen. Ook wanneer de riolering in een slechte staat verkeert, kunnen wij helpen door de riolering te repareren of te vervangen.

Elektra

Bij het bouwen of verbouwen van uw woning of pand is het belangrijk dat er een goede elektriciteit installatie word aangelegd. Wij helpen u graag bij het aanleggen van een meterkast maar ook bij het plaatsen van een stopcontact. Hiernaast is Installatiebedrijf Knoppers ook vakkundig in het aanleggen van zonnepanelen waarmee u flink kunt besparen op uw energierekening. Wij vinden dan samen de beste en duurzaamste oplossing voor uw situatie!

Zonnepanelen

De panelen maken gebruik van de zon en wekken zo hun energie op. Via het zonlicht krijgt u dus de energie die u nodig heeft in uw woonomgeving. PV panelen is een technische benaming voor zonnepanelen en wordt veel gebruikt in de wereld van de zonnepanelen. De panelen zijn schoon, ze zijn stil en ze zijn erg duurzaam. Ze leveren dus de energie die u nodig hebt! Wilt u informatie over zonnepanelen of over het plaatsen van zonnepanelen neem dan contact op met ons. We helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft een klus die u door ons wilt laten uitvoeren? Vraag een offerte aan en we komen bij u langs.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOON

SOORT KLUS

VERTEL ONS OVER UW PROJECT